Litt om oss i Mesterblikk

Om oss

Vi i Mesterblikk er en gjeng ivrige, kompetente og idérike ansatte som har vært på Trondheims tak og fasader i 25 år. Vi skiller oss fra tradisjonelle blikkenslagere ved at vi kobler oss på prosjektene på en helt annen måte, som igjen gjør at vi får et helt spesielt eierskap til hvert enkelt prosjekt. Vi bistår i prosjekteringen sammen med byggherre, arkitekt og kunden, og på denne måten finner vi de perfekte løsningene.

Vi er en Miljøfyrtårnbedrift og vi tar miljøet på største alvor. Derfor sørger vi for at produktene vi jobber med er så grønne som mulig. Aluminiumsproduktene vi bruker er merket R75 – noe som innebærer at 75 % av materialet er resirkulert. Dessuten er aluminium både lettere og mer holdbart enn for eksempel stål. Vi er opptatt av fotavtrykket vi legger igjen, og derfor har vi faset ut alle tungmaterialer.

HMS

Vi i Mesterblikk legger stor vekt på at alle våre prosjekter skal være trygge og risikofrie. Derfor foretar vi risikovurderinger i forkant, både generell risikovurdering og sikker jobbanalyse avhengig av prosjektets forhold. Vi sørger også for jevnlig oppfølging på byggeplassen, der hyppigheten bestemmes ved behov. Våre sterke rutiner har tatt plass i ryggmargen på våre ansatte, og alle er nøye med at sikkerheten skal opprettholdes.

Vi har stort fokus på eventuelle avvik internt i bedriften, og dersom dette oppdages skriver vi til byggherre eller entreprenør slik at det blir ordnet opp i så fort som mulig.

Våre ansatte har alle sikkerhetskurs og sertifiseringer som trengs, blant annet lift, fallsikring, stillasbygger og varmearbeider.

Sikkerhet kommer alltid først hos oss i Mesterblikk.

Jobb hos Mesterblikk

Vi ønsker alltid og komme i kontakt med dyktig Taktekkere og Blikkenslagere, her finner du en oversikt over ledige stillinger hos oss.

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi står klar for å hjelpe deg

Kontakt oss

Mesterblikk AS
Løvåsmyra 6, 7093 Tiller

Telefon: 98 26 70 00

Kontonr: 4358.08.31320

Orgnr: 876 195 682

Fyll ut skjemaet, og vi tar kontakt